Honnan indult a főzés szeretete? Gyermekkorom óta végigkísér a főzés iránti szeretet és lelkesedés. Egyértelmű volt, hogy ezt a pályát választom. Több mint 30 éve dolgozom szakácsként és 10 éve vagyok konyhafőnök a Pódium Étteremben.
Hol tanultad az alapokat, illetve ki inspirált munkád során? Az igazi alma máter számomra a Zöldfa étterem volt, ott tanultam meg az alapokat, ott végeztem gyakorlatomat. Pályám elején a győri Kishalász étteremben, Pőcze Imre mesterszakács kezei alatt dolgoztam. Ő tanította meg nekem, hogy van élet a rántott húson túl is. Suga Pétertől pedig a gourmet konyha alapjait sajátítottam el. Sokat köszönhetek nekik.
Mi a véleményed a hazai gasztronómiáról? A magyar gasztronómia virágzik. Egyre több a megmérettetés, a kihívás, valamint a szakmában dolgozók számára a feljebbjutási lehetőség.
Mit jelent számodra a Famulus? A szálloda nyitása (2007 augusztusa) óta itt dolgozom, lassan 11 éve. Mondhatni ez a második otthonom. Szinte a saját gyermekemként tekintek rá.
Mi a filozófiád a konyhában? Emberiség, alázat és a vidámság.
Mi a legnagyobb elismerés számodra? A vendégek pozitív visszajelzése.
Mit szeretsz a legjobban főzni? Mindig az aktuális újdonságot, ez jelenti számomra a kihívást.
Szeretettel várjuk kétsávos bowlingpályánkon a szórakozni és sportolni vágyó Kedves Vendégeinket!
Bővebb információ és foglalás:
Telefon: +36-96/547-775,E-mail: famulusbowling@gmail.com